Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Yeni Trend Zebra Perdeler

    Yeni Trend Zebra Perdelerar

    ORTAMIN SADELİĞİNİ DIŞARIYA YANSIT

    Bu perde ismini deseni zebra sırtına benzediği için zebra perde ismini almıştır. Evimizin şıklığını gösteren perdelerde trendler sürekli değişmektedir. Eskiden parlak simli gösterişli perdeler kullanılırken şimdi perdelerde yeni trend sade ve şıklığı yansıtan perdeler . Sade ve şık perdeler ilk ofis ortamlarında kullanılmaya başlandı. Kullanıldığı ortamlara modern hava katan perdeler şuanda ev ve ofis ortamlarında en çok kullanılan perdeler arasına girmeye başladı. Modern ve şıklığı, kaliteli kumaşlarla birleştiren perdeler. Ortama sade şık, modern bir hava katar.

    PERDENİN ÖZELLİKLERİ

    Zebra perde ince ve kalın kumaşların şeritler halinde kesilerek oluşturulan ikili renk görüntüsüne sahip perdelerdir. Mekanizmalı yapıda oluğu için kolayca açılıp kapanabilir. Tül ve güneşlik sistemini mekanizmalı yapısı sayesinde kolayca kullanabilir.

    Bu perdeler kolay temizleme imkanı sağlar. Özel kir tutmayan kumaşlardan, özel olarak üretilmiştir. Kir tutmaz. Diğer perdeler gibi kirlendiğinde perdenizi kuru temizleye vermek yerine, ıslak bezle kolayca silebilirsiniz.

    Ortamda yoğun tül görüntüsü oluşturmaz. Ortama soft bir görüntü kazandırır. Kullandığınız ortamı daha geniş ve ferah gösterir. Mekanizmalı yapısı sayesinde güneşten daha çok yararlanabilirsiniz. Güneşe dayanıklı kumaştan üretildiği için uzun ömürlüdür. Uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

    Güneşlik ve tülü, mekanizmalı yapıda birleştiği için ekonomiktir. Binlerce çeşit arasından kendi bütçenize uygun perde modelini seçebilirsiniz. Kumaştan tasarruf etmenizi sağlar. Bu perde modeli her kesime ve her bütçeye hitap eder.

    Modanın ve teknolojinin sürekli olarak gelişmesi zebra perde modellerinde çeşitliliği artırdı. Renklerin gücü, perdelerinde içine girmeye başladı. Bu model perdelerde binlerce renk ve model arasından istediği seçmekte özgürsünüz. Evinin ortamına göre ister spor perde modelleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. İster şık ve klasik binlerce model arasında seni en iyi yansıtan modeli seç. Ortamına göre düz desenli modelleri, ister kabartma desenli modeller arasından istediğini seçebilirsin. Ev ve ya iş ortamına uygun fon perdeler ile de kullanabilirsin.

     Unutmayalım evinizin perdeleri, evinizi yansıtır. Dışarıdan evinizi, perdeler gösterir. Bırakın perdeler sizi yansıtsın. Binlerce model arasından istediğiniz sizi en iyi yansıtan perde modellini seçin.