Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Yeni Ve Etkileyici Perdeler

    Yeni Ve Etkileyici Perdeler

    Perdeciliğin yeni adı olan bu ürün, kolay kullanım özelliklerine ve estetik görünüme sahiptir. Kumaş perde çeşitlerinin demode olmaya başladığı günümüzde, stor perde çeşitleri, pahalı temizlik maddeleriyle temizlenmesine gerek yoktur. Yılda veya iki yılda bir kuru temizlemeye verebilirsiniz. Ayrıca, yumuşak bir fırça ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

    Desen Çeşitliliği Oldukça Fazla

    Yüzlerce renk ve resim özelliklerine sahip olan bu perdelerin kullanımı da çok kolaydır. Yan taraftaki ipi çektiğiniz zaman açılıp kapanan bu perdeler, renk çeşitliliği bakımından oldukça geniş çeşitliliğe sahiptir. Stor perde ürünleri, yeni perde çeşitleri içerisinde en popüler olan üründür. Salonlarda, ofislerde ve salonlarda rahatlıkla kullanılan bu ürün, kolay montaj özelliklerine sahiptir. Kumaş perdelerde, korniş ve perde düğmesi gibi problemler bu perdelerde yoktur. Tamburun takıldığı parça, pencerenin üst kısmına takılır. Korniş gibi tavana takılmaz. Pencerenin hemen üst kısmındaki çıkıntıya takılan taburun takıldığı parça, düzgün takılmalıdır. Bu parçanın yanlış takılması, perdenin pencereye uyumunu engellemektedir. Bu nedenle dikkatli takılmalıdır. Daha sonra stor perde tamburu bu parçaya takılmalıdır. Açma işleminde eski perdeler gibi perdeyi kornişte sürüklemek zorunda değilsiniz. Bu perdelerde, yan kısımdaki ipi kullanmak yeterlidir.

    Kullanışlı Özelliklere Sahiptir

    Kız kulesi ve benzeri özel mekanların resimleriyle tasarlanan modellerin yanı sıra, tek renk seçenekleri de bulunmaktadır. Baskılar dijital baskıdır ve güneşin soldurucu ışınlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Soğuk ve sıcak havanın oluşturduğu olumsuzluklar, bu perdenin yapısına her hangi bir zarar getirmemektedir. Simli, karartma ve desenli özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, güneşi yüzde yüz önleyen özelliklere sahiptir. Evinize yeni perde alacağınız zaman bu bu perdelerin yeni modellerini görmeden karar vermeyin. Kargo seçenekleriyle satışa sunulan bu ürünler, her yıl yeni renk ve tasarımlarla satılmaktadır. Ayrıca ödeme kolaylıkları da sunulmaktadır. Perdenin yeni adı olan bu ürünlerde tasarım tercihi, ev dekor tercihine uyumlu olacak şekilde tercih edilmelidir. Mobilya, halı ve duvar rengi kategorisinde uyumlu renkler tercih edilmelidir. Renk uyumu ve desen uyumu, perde, halı ve mobilya kategorisinde oldukça önemli bir unsurdur. Hayallerinizdeki dekor çalışmaları için, yüzlerce model bulunmaktadır.