Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Yıllarca Eskimeyen Perdeler

    Yıllarca Eskimeyen Perdeler

    Asırlar boyu, sarayların ve evlerimizin vazgeçilmez dekoru olan perdeler, kumaş seçenekleriyle hazırlanmaktaydı. Özel tüller ve simli özel güneşlikler, yıllarca pencerelerimizi süsledi. Ancak bu perdelerin güzelliğinin yanı sıra, bakımı oldukça masraflıdır. Temizleme işlemi için temizlik maddeleri, ütüleme, düğme takma ve perdenin düğmelerini tek tek kornişe takma, bayanların bütün gününü almaktadır. Perde yıkama işlemleri çok zaman alan, elektrik ve su gibi giderleri olan, pahalı deterjanlarla temizlenme işlemi gerektiren işlerdir.

    Stor perde modellerinde ise bu gibi zahmetli işler yoktur. Özel kaplamasıyla, ütüleme istemez. Kir tutmaz ve iki yılda bir temizleme yeterlidir. Temizleme işlemi için, servet değerinde özel temizlik maddelerine gerek yoktur. Basit bir halı veya sıvı el sabunu ile banyoda temizlenebilir. Bu işin püf noktası, yumuşak bir sünger kullanmanız ve bastırmadan silme işlemini gerçekleştirmenizdir.

    Geniş Kullanım Alanına Sahiptir

    Çeşit olarak oldukça geniş bir kataloğa sahiptir. Bu perdeler, düz renk, simli, karartma ve benzeri birçok özellikle satışa sunulmaktadır. Lüks daireler, villalar, lüks ofisler, büyük toplantı salonları, seminere özel odalar ve projeksiyon gösteri salonları, stor perde kategorisindeki ürünleri tercih etmektedir. Penceresi olan bütün mekanlar için kullanılabilen bu ürünler, boyut ve özellik bakımından farklılık göstermektedir. Bu ürünleri satın alırken, pencerenizin boyutunu hesap etmelisiniz. Aksi halde, pencerenize uymayabilir.

    Zincir özelliklerine sahip yan kısmında bulunan ipler, çark sistemini hareket ettirerek, pratik açma ve kapama işlemi yapmaktadır. Eski kumaş perdelere göre oldukça farklı özelliklere sahiptir. Güneş ışınlarını tamamen durdurmaktadır. Ayrıca, seminer ve projeksiyon odaları için karartma işlemlerini de problemsiz bir şekilde gerçekleştirmektedir.

    Popüler Bir Tercih Haline Geldi

    Kaliteli kaplamalı kumaş yapısı ve yüzlerce renk seçenekleriyle perdede yeni nesil olan stor perde seçenekleri, kolay kullanımı ile dikkat çekmektedir. Modern dekorasyon çalışmalarında tercih edilen bu perdeler, istediğiniz kaliteli özelliklere sahiptir. Bayanların büyük bir ilgi gösterdiği bu ürün, günlerce süren perde temizliğini tamamen ortadan kaldırdı. Kaplama özelliği ile toz kapmayan bu ürünler, istediğiniz mükemmel görsel özellikleri de kapınıza getirmektedir. Bütün pencere çeşitlerine uyum sağlayan boyutlarıyla, halı, kilim, yolluk, duvar kağıdı, asma tavan, vitrin, dolap ve mobilya gibi bir çok özel ürünle birebir uyumlu özelliklere sahiptir.