Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Zebra Perdelerin Ev Dekorasyonunda Kullanımı

    Zebra Perdelerin Ev Dekorasyonunda Kullanımı

    Firmalar tarafından, her geçen gün yepyeni zebra perde koleksiyonları hazırlanmaktadır ve tüketiciler, bu kadar çoğunlukta neye göre karar verip satın alacaklarını şaşırmış durumda kalmaktadır.

    Konutlarda kullanılan en popüler perdeler arasındadır. Diğerleri ile karşılaştırıldığında, büyük bir avantaja sahiptir. Bu perde seçeneğini daha güçlü kılan özellik, polyesterden yapılmış olmasıdır. Ayrıca, ışık filtrelemesinde ve kontrolünde kusursuz bir performansa sahiptir.

    Bu tarz perde çeşitlerini araştırırken, tam olarak ne istenildiğinden emin olunması, iyi bir başlangıç olmaktadır.

    Neden Bu Model Tercih Edilmelidir?

    Bu sorunun cevabı, gerçekten zevklere ve evlerin genel görünümüne bağlıdır. Zebra perde tasarımları, genellikle sert pencere kaplamaları olarak tanımlanır. Bazıları yumuşak bir madde ile yapılır. Genellikle aşağı yukarı çekilen bir mekanizmadan oluşur. Bunun nedeni, açık ve kapalı olarak kullanabilmesi, ayrıca daha farklı ışık miktarlarına izin vermesidir. Bu perdeler, ayarlanabilir ışık kontrolü sağlar. Gölgeleri ise, enerji verimliliği ve gizlilik sağlamaktadır ve bir de güneşlik kullanmaya gerek kalmamaktadır.

    Ayrıca, sayısız avantaj sağlayabilir. Her oda iç mekanını geliştirmeye yardımcı olan modern ve şık özellikleri nedeni ile çok popüler olmuştur. Kendi benzersiz özellikleri sayesinde, her biri yumuşak bir ruh hali ve rahat bir atmosfer yaratabilir.

    Merdane denilen iç mekan tasarımında kullanılan en popüler rulo sistemine sahiptir. Pencerelere son derece iyi uyum sağlar, ışık ve mahremiyet kontrolünde çok yönlüdür ve çok şık görünmektedir.

    Bununla birlikte, eğer evde çocuklar varsa veya çocuklar için bir oda tasarlanıyor ise, şu bilinmelidir ki kolaylık açısından tereddütte kalmadan tercih edilebilir.

    Temizliği Nasıl Yapılır?

    Zebra perde modelleri, çok fazla kir ve toz tutmaz. Merdanesindeki ipler bile toz kaplamayan bir iplikten üretilmiştir. Bu tarzdaki perdelerin temizliği çok da zor değildir. Bir kaç ayda bir yapılan bir işlem ile yeni görüntüsünü daha uzun bir zaman koruyabilir. Yağ çözme özellikli bir deterjan ve yumuşak bez ile kolaylıkla temizlenir.

    Modern dokunuşlar ile döşenmiş bir ev dekorasyonunda kullanılabilir fakat aynı zamanda, evde bir sadelik olması gereklidir. Odalar, çok fazla sayıda mobilya ve gereksiz objeler ile doldurulmamalıdır.