Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Zip Perde Nedir

    zip perde uygulanmış fotoğraflar

    ZİP PERDE SATIŞIMIZ GEÇİCİ OLARAK YOKTUR.

    LÜTFEN ARAMAYINIZ. 

    Zip perde diğer adıyla fermuarlı perde motorlu perde sistemidir. Stor perde gibi özel kumaşlarla donatılmıştır. Bunda ki amaç rüzgar ve yağış gibi zorlu ortam koşullarında direnç ve dayanıklılık görmektedir. Zip perde nedir  evlerde, iş yerlerinde ve mekanlarda kullanılan klasik tipteki perdelerin yerini almaya çalışan bir perde türüdür. Bu perdeler kaliteli kumaşlardan üretilir, kumandalı ve otomatik sistemle çalıştırılırlar. Mekanlara kaliteli bir görünüm katar.

    Zip Stor Perde Kumaşının Avantajları Nelerdir?

     * Kumaşın şekli, kurulum ve kullanım esnasında bozulmaz,

     * İç cephelerin % 30 oranında ısıtılmasını önler.

     * Aşınmaz ve yırtılmaz,

     * Cafeler de rahatlıkla kullanılması

     * Uzun süreli dayanıklı ve estetik kaliteye sahiptir.

     * İnce ve kolay bakım sağlar.

     * Düz yüzeylidir.

     

    Zip Perde Teknik Özellikleri;

    Mikro havalandırma gözenekleri ile dünya çapında patentli Ferrari kumaş teknolojisi ile üretim süreci boyunca kompozit malzemeden yapılmıştır,

     * Çift eksenli olarak görülür, ipliğin düzgünlüğüne göre tam uyum sağlar.

     * Şeffaf Screen özellikte kumaş olması

     * Fermuarlı olması 

     * Motorlu olması

     * Ön çizimli zip ekran kumaşıdır.

     * Kullanılan renkler standarttır. Krem, beyaz ve gri renkleri bulunmaktadır.

    Zip Sistemi

    Önceden vurgulanan Ferrari kumaş teknolojisi ile hem atkı, hem de çözgü seviyesinde polo fermuar perdesi ürünlerinde olağanüstü boyut imkanı sağlıyor. Klasik perdelerin ihtiyacı karşılamadığı durumlarda ise zip perdelerle çok daha şık mekanlar yaratılabilir. Isı tasarrufu sağlayan kaliteli kumaşı, rengi ve dokusu ile her kesime hitap eder. Her mevsim kullanıma uygundur. Güneş ışınlarına karşı gölgeleme özelliği vardır.

    Yağmur geçirmez özelliği ve dayanıklılığı ile idealdir. Yağmur suyunu geçirmeyen özelliği sayesinde yağmurlu havanın tadını çıkarmayı sağlar. Delikli yapısı sayesinde rüzgara karşı son derece etkilidir. İçeriden dışarının da izlenebildiği durumlar da dış mekan rahatlıkla izlenebilmektedir. Isıyı içeride tutarak tasarruf imkanı sağlar. Sinek ve haşerelere karşı sineklik olarak etkili çözümler sunar. Perdenin asıl amacı gölgelendirme işlevi olsa da zip perde genellikle fonksiyonellikte sınır tanımamaktadır. Mekana ihtişamlı ve sükseli bir görüntü katarak ortamın değerini maximuma çıkarır. Kumandalı ve otomatik sistemli perdeler, klasik perdelere oranla çok daha fazla tercih edilmektedir.

    Zip Perde ile Motorlu Stor Perde Arasındaki Fark Nedir

     

    Zip perde ve motorlu stor perde, her ikisi de pencere kaplamaları olarak kullanılan farklı ürünlerdir. İşlevsel ve tasarımsal farklılıklara sahiptirler. İşte zip perde ile motorlu stor perde arasındaki bazı farklar:

    Aslında her ikiside bir motorlu perdedir, zip perde yanlardaki özel fermuar sistemleri sayesinde kumaşın yanlardan dışarıya doğru kaymasını önleyen bir sistemdir. Bu sayede ışık sızması minimuma indirgenir ve daha iyi bir ışık kontrolü sağlanır ve daha çok dış cephede kullanılır. Motorlu stor perde ise genellikle bir iç mekanlarda salon yatak odası ve ofislerde kullanılır. Boru etrafına sarılan bir kumaş kumanda veya panelden oluşur ve yukarı veya aşağı hareket ettirilir. Kumaş, motor  aracılığıyla kontrol edilir.