Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Zip Perde Sistemleri

    zip perde fiyatları ve sistemleri

    Zip perde sistemleri Kullanımı açısında oldukça kolay bir yapıya sahip bu perdeler oldukça dayanıklı olup esnek bir yapıya sahiptir. İhtiyaçları karşılama noktasında oldukça etkili bir yere sahiptir. Kullanılan kalitesiyle kendini her açıdan farklı gösteren bu perde uzun yıllar dayanıklılığı sayesinde sorunsuz bir şekilde çalışmasında etkindir.  Montajı esnasında en son teknoloji kullanılarak yapılmaktadır. İsteğe bağlı olarak da hazırlanması ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanmak perde kalite ve kullanımı açısında oldukça önemlidir.

    Motorlu Zip Perde Kullanım Yerleri

    Genel olarak teras kapatma amaçlı kullanılan bu perdeler çoğunlukla cafe ve restoranların açık alanlarının üstlerini kapatmada kullanılmaktadır. Hem kişiye özel olarak hem de iş yerlerinde kullanımı için uygun olan bu tip perdeler üst kapama noktasında çok önemli bir yere sahiptir. Zip perde sistemleri görünüşü de etkilemesi yönüyle seçim esnasında dikkatli tercih yapmak gerekir. Dayanıklılığı üst düzey olmasından dolayı değiştirme süresi oldukça fazladır. Bu etkeni bilerek renk seçimi yapmak gerekir. Aksi halde renkten ve desenden sıkıldığınız da değiştirmek yeni maliyetlerin çıkmasına sebep olacaktır.

    Zip Perdenin Özellikleri ve m2 Fiyatları

    En dikkat çeken özelliği nereye kurulursa kurulsun kaliteli kurulum yapıldığında şık görümüyle ön plana çıkmaktadır. Evlerde kurulan zip perde sistemleri daha hoş ortam sağlamaktadır. Cafe, restoran ve iş yerlerinde ise ortama sağladığı etki ile harika görüntüye sahip olmaktadır. Bu sayede rakip mekanlara göre müşteri çekme noktasında bir adım önde yer almaktadır. Seçimi yapma konusunda bu durumu göz önünde bulundurmak doğru bir karar olacaktır. Yeni bir ofis kurduğunuz da yada ofis perdelerini değiştirmeye karar verdiğinizde bu tip perdelere göz atmanız sizin için iyi olacaktır.

    Yazın dışarıda ki sıcağı içeri almadığı gibi kışın kullanımında ise soğuk havayı içeri almadığı için avantajlıdır. Kışın mekanlarda bahçe kullanılmak istendiğinde kullanılması oldukça artı özellik katmaktadır. Yıpranma ihtimali çok düşük olan bu perdeler her mevsime uygun olması sayesinde tercih açısından daha ön plandadır. Ayarlanabilir özelliği ile güneşi engelleme ya da dışarıdan gelecek olan ısıyı ayarlama da bu yönün kullanılmasına uygundur. Böylelikle ortamı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Fiyatlarına gelicek olursak kaç m2 kumaş gideceği ve kaç adet motor kullanılacağına göe değişkenlik gösteriri. Bunun için ilk önce keşif yapılması daha mantıklıdır.