Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Briz Perde Modelleri

     

    Günden güne kendini yenileyen perde çeşitlerinin arasına briz perde de eklenerek kullanıcılarının beğenisini toplamış ve dekorasyonlara ayrı bir hava katmaya da başlamıştır. Briz perdenin dekorasyonları süslemesinin yanı sıra oldukça kullanışlı ve pratik olması da kullanıcılarının beğenisini ayrıca etkilemiştir.

    briz perde çeşitleri

    Briz Perdeler ve Fiyatı

    Kullanımı oldukça basit olan bu perdelerin hem alt hem de üst kısmında demir veya ahşap aparatlar yer almaktadır. Briz perde çubuğu üst ve alt kısımdaki deliklerden geçirilerek briz perdenin yer alacağı pencere veya cama takılır. Bu tarz perdeleri uzman yardımı olmaksızın da kolaylıkla takmak mümkündür.

    Briz perde modelleri ve fiyatına gelecek olursak, bu perdeler diğer perdelere oranla daha az masraflıdır çünkü sadece tül perde den oluştuğu için diğer perdelerde olduğu gibi ekstra bir işlem gerektirmez. Bu yüzden briz perde fiyatlarının uçuk bir fiyatı olmamakla birlikte her bütçeye de uygundur. Bunun yanı sıra briz perde aparatı olan ahşap veya demir çubuğa ayriyeten bir ödeme yapabilirsiniz fakat bu aparat ise 10-50 TL arasında bir fiyatı olduğundan bütçenize dokunmayacaktır.

    Estetik Briz Perde Modelleri

    briz perde çubuğu

    Briz perde modellerine gelecek olursak, bu perdeler kullanışlı olması bakımından mutfak restoran ve kafelerde kullanılmaktadır. Cam ve kapıların üzerine demir veya ahşap bir çubuk yardımıyla takılan perde modellerindendir.

    Kullanım yeri açısından diğer perdelerle aynı olmamakla birlikte hem kısa hem de her alanda kullanılabilmektedir. Ayrıca briz perdeyi diğer perdelerden ayıran bir diğer özellik ise kullanıldığı pencere veya camı açmak istediğinizde perdeyi toplamak zorunda olmamanızdır, çünkü Briz perdeler açılır vaziyette olan cam veya pencerelerle birlikte hareket etmektedir.

    Briz Perde Mutfak

    Briz perde denildiğinde kullanım yeri olarak ilk akla gelen yer tabi ki de mutfaklarımızdır. Briz perdeler, mutfak perde modelleri içerisinde sahip olduğu estetik yön ve kullanım kolaylığı özellikleriyle hayli tercih edilen perde çeşitlerindendir. Çünkü yemek yaparken veya mutfaktaki diğer işlerinizle uğraşırken camınızı veya kapınızı açmak yada kapatmak istediğinizde kirli ellerinizle perdenize temas etmek istemezsiniz, o yüzden briz perde de tam bu anda size yardımcı olacaktır.

    Perdeye herhangi bir temasta bulunmadan camınızı veya pencerenizi açabilir veya kapatabilirsiniz. Bu yüzden kullanıcıların mutfakta rahatlıkla kullanabileceği tek perde belki de briz perdelerdir.