Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Zebra Perde Nasıl Çıkarılır ve Takılır ?

    Zebra perdeler, son zamanlarda en çok tercih edilen ve kullanımı açısından kendinden söz ettirmeyi başaran perde kategorisinde yerini almıştır. Bu perdeler, güneşlik ve tül perde özelliklerini bir arada barındırarak, birbirinden farklı iki kumaşın bir arada bulunmasıyla birlikte zebra perde adını almıştır.

    Bu tarz perdeler hem kullanışı ve hem de temizliğinin pratik olmasından dolayı kendinden söz ettirerek birçok kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Fakat zebra perde modelleri için kullanıcılardan gelen ve cevaplanması en muhtemel soruların başında “Zebra perdele nasıl çıkartılır ve takılır ?” sorusu gelir. Biz de şimdi sizler için bu sorunun yanıtını arayacağız. 

      Zebra Perde Nasıl Çıkarılır 

    Zebra perdeleri kullanıcılar, taşıma veya temizlik gibi birçok sebepten ötürü çıkarmak istemektedir. Böylelikle “Zebra perde nasıl çıkartılır ?” sorularına yönelmektedirler. Bizde bunun için sizlere bu sorunun cevabını en doğru ve etkili bir şekilde vereceğiz.

    • Zebra perdelerin montajının son aşaması perdenin klemenslere takılma aşamasıdır ve çıkarma işlemi de tam bu noktada başlamaktadır. Perdenin çıkarılması esnasında perdenin bulunduğu ruloyu dengeli bir içimde tutup klemenslerden çıkarmak gerekir. Bunun içinde bir merdiven yardımıyla dengenizi sağlayarak klemenslerden perdenizi rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Bu işlem oldukça kolaydır bu yüzden rahatlıkla perdelerinizi çıkarıp takabilirsiniz.

     🔨 Zebra Perde Yıkandıktan Sonra Nasıl Takılır 

    Zebra perdeleri yıkanması için çıkaran kullanıcılar hem çıkarırken hem de takarken birçok soruyla karşı karşıya gelmektedir ki bunlardan biri de “ Zebra perde yıkandıktan sonra nasıl takılır ?” sorusudur. Bu soruların cevabı oldukça basittir. Çıkartırken yaşadığınız kolaylığı takarkende hissedeceksiniz ama öncelikle takım aşaması nasıl gerçekleşiyor ona bakalım.

    • Çıkarılan zebra perdeler duvara eşit şekilde takılan klemenslere yerleştirilerek takılır. Bunun içinde çıkarılma aşamasında bahsettiğimiz gibi perdenin dengeli bir biçimde tutulması gerekmektedir ki her bir klemense perdeyi oturtabilelim. Bunların haricinde çıkarılırken veya takılırken ekstra bir işlem yapılmasına gerek duyulmamaktadır.

    Evinize Renk Katan Zebra Perdeler

    🏠 Ev dekorasyonlarınızın bir parçası haline gelen zebra perde modelleri, birbirinden güzel renk ve desenleriyle her ortama uyum sağlayabilmektedir. Hem bu kadar pratik kullanıma hem de bu denli şık görünüme sahip perdeleriniz ile evinize gelen misafirlerinizin beğenisini toplayabilir ve evinizde harikalar yaratabilirsiniz.

    Evinize renk katan zebra perdeler hem konforuyla hem de spor veya modern çeşitleriyle dekorasyonlarınızın dikkat çekici parçalarından biri olacağı gibi belki de perde çeşitleri arasından vazgeçemeyeceğiniz bir perde modelide olamaya hak kazanacaktır. Stor perde nasıl çıkarılır öğrenmek için tıklayınız.