Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    En Çok Tercih Edilen Perde Modelleri

    perde fotoğrafları

    Yıllar geçsede  kendini sürekli koruyon birşeyler hala var. Perde modelleri her yıl güncelliğini koruyan bir ev dekorasyon malzemesi olmayı başarmış, evlerin olmazsa olmazıdır. Her sene farklı perde modelleri moda olsa da bizim için farketmez, çünkü zaten modayı  Armoni Perde markası olarak biz belirliyoruz.

    Sadece evlerde değil ofislerde, kreşlerde, okullarda alışveriş merkezlerinde aklınıza gelecek tüm yapıtlarda kullanılan bir dekorasyon malzemesi olmuştur.

    Bugün baktığımızda, osmanlı zamanında bile İtalya, Fransa gibi modayı elinde tutan iki güçlü ülkeden kumaş getirtilip Osmanlı saraylarında perde kullanılmıştır.

    En iyi perde modelleri, geçmişten günümüze her zaman dönemine ayak uydurmuş, ortama zerafet katan oldukça yararlı bir dekor aletidir.

    Evlerin önemli bir kısmı olan Mutfaklarda da kullanılan perdeler, yemek yenilen ortamda uygun bir ortam oluşturmak adına yararlı bir etmendir. Ayrıca Mutfak Perde Modelleri   hakkında bilgi almak için sayfamıza göz atabilirsiniz.

    Perde Modelleri

    • Stor Perde
    • Zebra Perde
    • Plise Perde
    • Jaluzi Perde
    • Dikey Perde
    • Tül perde

    Gibi bir çok, perde modelleri mevcuttur. Burada önemli olan perde modelini seçerken ortamı gözünüzde canlandırmak olmalıdır. Zira oluşturacağınız dekor’un en önemli parçalarından birisi perdedir.

    Bu  nedenle ortama uygun perde seçimi yapmak oldukça önemli bir etmen olmakla birlikte, ortam sağlığı açısından da oldukça önemlidir.

    Stor Perde

     

    stor perdeler

    Sayısız modeli bulunan Stor Perdeler, günümüzde en çok tercih edilen perde modellerinden birisi olmuştur. Desen veya direkt renk olarak kullanılabilir. Sınırsız renk seçeneği vardır. İsterseniz resimli yani perde fonları  olarak kullanabilir. Veya sınırsız renk seçeneği ile istediğiniz renk Stor perde modelleri’de tercih edebilirsiniz. Ayrıca Stor perde kullanım alanları hakkında bilgi almak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

    Jaluzi Perde

     

    jaluzi perdeler

    Jaluzi perdeler farklı yapıda olabilmektedir. Ahşap, Aluminyum, Pvc, Ferforce Jaluzi perde gibi farklı modelleri mevcuttur. Nem ve sıcaklığa dayanıklı malzemelerdir. Özellikle Ahşap jaluzi perdeler oldukça sağlam ve ortama güzel bir hava katabilir.

     

    Zebra Perde

     

    zebra perde çeşitleri

    Sıkı durun !  Diğer perdelerden farklı olarak güneş ışınları ile kendi kendini temizleyen bir perde modeli. Daha önce hiç rast geldiniz mi bilmiyorum fakat sizleri büyük bir zahmetten kurtabilecek cinsten.

    Ekonomik bir perde modeli olan  Zebra Perde modelleri yine özellikle ev ve ofislerde tercih edilen bir perde modeli olmayı başarmıştır.

     

    En çok tercih edilen perde modellerini detaylı bir şekilde anlatmış oldum. Armoni Perde olarak sizlere en iyi hizmeti vermek adına devamlı çalışmaktayız. Herhangi bir konu hakkında detaylı bilgi almak için Canlı Destek birimi ile iletişime geçebilirsiniz veya İletişim sayfamızdan iletişim adreslerimizele bizlere ulaşabilirsiniz. Eğer daha önce bizimle çalışmışsanız bizleri önermeyi unutmayın. Hoşçakalın.